Sponsorizeaza Cluburile sau Federatia Romana de Karate Traditional

Federatia Romania de Karate Traditional, prin Cluburile de Karate Traditional afiliate, mentine Romania in topul european si mondial de Karate Traditonal de peste 25 de ani, avand cea mai puternica competitie de karate inter cluburi si promovand educatia prin Karate la nivel national.

Activitatea Cluburilor de Karate Traditional din Romania, prin instructorii de karate, si a Federatiei Romane de Karate Traditional implica munca, daruire, perseverenta, organizare si mult profesionalism pentru a continua, promova si performa permanent la acelasi inalt nivel. 

Cotizatiile lunare de club si finantarea la nivelul Federatiei din partea Ministerului Tineretului si Sportului sunt suficiente pentru a achita costurile administrative, dar insuficiente pentru a asigura organizarea de stagii de dezvoltare continua, participarea in competitii internationale, imbunatatirea conditiilor la lot sau dotarea dojo-urilor cu echipamente corespunzatoare

Sustinerea ta financiara este esentiala in a ne ajuta sa mentinem si sa imbunatatim prezenta noastra la nivel national si international.

Exista mai multe variante pentru a sustine financiar Cluburile de Karate Traditional din Romania sau Federatia Romana de Karate Traditional din Romania beneficiind si de facilitati fiscale pe langa beneficiile de imagine pe care vi le ofera clubul sustinut sau federatia.

#1. Sponsorizare
    (pentru persoane juridice)

Conform Codului Fiscal, daca firma ta are profit si plateste impozit, sponsorizarea facuta se scade din impozitul pe profit daca valoarea sponsorizarii nu depaseste 20% din impozitul pe profit datorat si este in limiata a 0.3% din cifra de afaceri.
In plus, sumele mai mari de sponsorizare - care depasesc limita anuala - si automat nu pot fi scazute din impozitul pe profit se reporteaza pana la cel mult 5 ani consecutivi.

Contractul de sponsorizare cu detaliile specifice se va incheia intre tine si clubul ales sau FRKT. Valoarea sponsorizarii se va scade din totalul impozitului datorat catre stat. 

#2. Donatie
    (pentru persoane fizice si juridice)

#2. Campania 2% (Redirectioneaza 2% din impozitul pe venit)
    (pentru persoane fizice)

 

Pentru a sustine direct clubul din orasul tau sau clubul tau preferat consulta lista de Cluburi de Karate Traditional din Romania

Doresti sa sustii miscarea de Karate Traditional si ai intrebari suplimentare despre cluburi sau federatie?
Ne poti scrie prin intermediul formularului de mai jos si vom raspunde in cel mai scurt timp cu putinta. 

Iti multumim!
OSS!
 

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.