Comunicat de presa - Campionatul Mondial de Karate Fudokan - Cluj - noiembrie 2017

Campionatul Mondial de Karate Fudokan / World Karate Fudokan Championship
Cluj-Napoca, 3-5 noiembrie 2017
Comunicat de presa FRKT

Redam integral comunicatul de presa emis de Federatia Romana de Karate Traditional in urma desfasurarii Campionatului Mondial de Karate Fudokan din Cluj-Napoca in perioada 3-5 noiembrie 2017.

Felicitari sportivilor, antrenorilor, sponsorilor si tuturor sustinatorilor. Traditia continua! Oss! 


COMUNICAT DE PRESĂ
7 Noiembrie 2017


In perioada 3-5 noiembrie 2017 a avut loc la Cluj Campionatul Mondial de Karate Traditional Fudokan, competitie desfasurata in Sala Polivalenta, cu sprijinul si sub egida Ministerului Tineretului si Sportului si organizata de Federatia Romana de Karate Traditional in colaborare cu Asociația Județeană de Karate Tradițional Cluj, Asociaţia Clubul Sportiv Fortuna Cluj, Hampton by Hilton Cluj-Napoca, cu sustinerea Primăriei şi Consiliul Local Cluj-Napoca şi al Consiliului Judeţean Cluj.

La acest eveniment au participat un numar aproximativ de 2000 de competitori din 46 de tari, la categoriile de cadeti, junior, tineret si seniori.

Delegatia Romaniei a fost compusa din 103 sportivi (25 la categoria seniori, 17 la tineret, 32 la junior si 29 la cadeti), obtinand un numar de 94 de medalii (41 de medalii la probele pe echipe, 53 la probele individuale), dupa cum urmeaza

Prin rezultatele obtinute de sportivii nostrii, Romania si-a pastrat locul 1 in clasamentul pe natiuni, obtinut la editia anterioara a Campionatelor Mondiale din 2015, fiind urmata de Germania si Polonia cu 41 de medalii si Rusia cu 27 de medalii.

Traditia continua!

PRESEDINTE FRKT,
MARANDICI NICOLAE

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.