Seminar de karate cu sensei Vladimir IORGA 9DAN

organizat de FRKT si Chelsea Club Bucuresti
4 - 6 noiembrie 2016, Bucuresti
(sala de sport a Scolii 79 din Str. Cuza Voda nr. 51 - Sector 4)
 

Seminar de karate traditional cu sensei Vladimir IORGA - 9 DAN, in perioada 4 - 6 noiembrie 2016 la Bucuresti, deschis tuturor participantilor de karate (karateka). 

Stagiul de dezvoltare continua in karate cu sensei prof. univ. dr. Vladimir IORGA - 9 DAN, presedintele Federatiei Europene de Karate Traditional si decan al Facultatii International de Sport ECPD este organizat de clubul de karate CHELSEA Bucuresti si FRKT

Programul antrenamentelor la seminarul de karate sustinut de sensei Vladimir IORGA - 9 DAN:

Seminarul de karate cu sensei Vladimir IORGA - 9 DAN, organizat de clubul de karate CHELSEA Bucuresti si FRKT va fi sustinut in incinta salii de sport a Scolii Gimnaziale nr. 79 - Bucuresti din str. Cuza Voda nr. 51, sector 4. (vezi harta)

Organizatorii asteapta toti karateka, in numar cat mai mare, la acest seminar. Stagiul de formare continua in karate este util tuturor instructorilor de karate, antrenorilor de karate si practicantilor de karate. 

Sensei Vladimir IORGA - 9 DAN, va fi prezent in Bucuresti si pentru a sustine workshop-ul "Sistemul de sincronizare a nutrienților în sportul contemporan – efectele asupra profilului mental al atleților de performanță" in cadrul evenimentului "Pregatirea Fizica a Sportivilor de Performanta" (4 noiemebrie 2016). Cei care doresc sa participe la worshop pot afla mai multe informatii aici

 

(poze) seminar de karate cu sensei vladimir iorga 9dan - bucuresti 2016

Sensei Vladimir IORGA 9 DAN
Stagiu organizat de FRKT si Chelsea Club Bucuresti
4 - 6 noiembrie 2016, Bucuresti

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF sau WFF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.