Campionatul National de Karate Traditional pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Ardeal (fudokan 2018)

9 - 11 martie 2018
Deva, jud. Hunedoara

Campionatul National de Karate Traditional pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Ardeal - editia a XXVII-a (fudokan), organizat de clubul de karate ACS RONIN Deva, si Federatia Romana de Karate Traditional are loc in perioada 9 - 11 martie 2018 in Deva, jud. Hunedoara.

Competitia de karate se va desfasura in Sala Sporturilor din Deva si va avea urmatorul program:

Multumiri deosebite sponsorilor care ne sustin in organizarea acestei editii a Campionatului National de Karate Traditional pentru copii, cadeti, juniori, tineret si seniori - zona Ardeal.

Garibaldi ACTIV
Star EXCHANGE
Activ EXCHANGE
Garibaldi GOLD & SILVER


Aceasta competitie de karate stabileste calificarile (primii 8 clasati la probele individuale si primele 4 echipe pentru cadeti, juniori, tineret si seniori; primii 12 clasati la probele individuale si primele 8 echipe pentru copii) pentru zona Ardeal in vederea participarii la finala Campionatului National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova - editia a XXVII-a (fudokan), 4 - 6 mai 2018, Iași.

Mult succes participantilor, organizatorilor si sustinatorilor!
Traditia continua!
Oss!

Afis zona Ardeal - Campionatul National de Karate Traditional 2018

(foto) campionatul national de karate traditional pentru copii si cadeti, juniori, tineret, seniori - zona ardeal (fudokan 2018)

Instantanee de la Campionatul National de Karate Fudokan pentru Copii si Cadeti, Juniori, Tineret, Seniori - zona Ardeal - Deva, 9 - 11 martie 2018.
Pozele sunt de la antrenamente, din timpul competitiei si din pauzele de concurs, in ordine cronologica, incepand de Vineri 8 martie, ora 19:00 si pana Duminica 11 martie la finalizarea calificarilor.
(foto-credit: ACS RONIN Deva si FRKT)

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF sau WFF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.