Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Tara Romaneasca (fudokan 2018)

16 - 18 martie 2018
Bucuresti

Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Tara Romaneasca - editia a XXVII-a (fudokan), organizat de clubul de karate ACS KAMI-DO - Scoala de Karate Traditional Camelia VALCEANU si Federatia Romana de Karate Traditional are loc in perioada 16 - 18 martie 2018 in Bucuresti.

Competitia de karate se va desfasura in Sala de sport a complexului Olimpia Bucuresti (Sos. Iancului nr. 128A) avand urmatorul program:

Programul detaliat pe ore pentru fiecare dintre categoriile de concurs este urmatorul: 

Aceasta competitie de karate stabileste calificarile (primii 8 clasati la probele individuale si primele 4 echipe) pentru zona Tara Romaneasca in vederea participarii la finala Campionatului National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova - editia a XXVII-a (fudokan), 4 - 6 mai 2018, Iași.

Mult succes participantilor, organizatorilor si sustinatorilor!
Traditia continua!
Oss!

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF sau WFF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.