Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova (fudokan 2018)

2 - 4 martie 2018
Bacau, jud. Bacau

Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova - editia a XXVII-a (fudokan), organizat de clubul de karate A.S.C Inițio Karate Traditional Bacau, si Federatia Romana de Karate Traditional are loc in perioada 2 - 4 martie 2018 in Bacau, jud. Bacau.

Competitia de karate se va desfasura in Sala mare de sport a Colegiului National Pedagogic "Stefan cel Mare" Bacau si va avea urmatorul program:

Multumiri deosebite sponsorilor care ne sustin in organizarea acestei editii a Campionatului National de Karate Traditional - zona Moldova.

Editura ROVIMED Publishers (Bacau)
HOTEL DECEBAL (Bacau)
STOCON SRL (Bacau)
SERVICII PC SRL (Bacau)

Cluburile de karate participante la competitie sunt: 

Concurentii care vor ocupa primele pozitii ale clasamentului in cadrul cadrul competitie vor primi diploma de participare urmatoare:

Aceasta competitie de karate stabileste calificarile (primii 8 clasati la probele individuale si primele 4 echipe) pentru zona Moldova in vederea participarii la finala Campionatului National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova - editia a XXVII-a (fudokan), 4 - 6 mai 2018, Iași.

Mult succes participantilor, organizatorilor si sustinatorilor!
Traditia continua!
Oss!

(foto) campionatul national de karate traditional pentru cadeti, juniori, tineret si seniori - zona moldova (fudokan 2018)

Instantanee de la Campionatul National de Karate Fudokan pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova - Bacau, 2 - 4 martie 2018.

Pozele sunt de la antrenamente, din timpul competitiei si din pauzele de concurs, in ordine cronologica, incepand de Vineri 2 martie, ora 19:00 si pana Duminica 4 martie la finalizarea calificarilor.

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF sau WFF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.