Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova 2016

Piatra Neamt, judetul Neamt
25-27 Martie 2016

Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova - 2016 a avut loc la Piatra Neamt, in perioada 25 - 27 Martie 2016.

Organizatorii, clubul de karate KAMINARI Piatra Neamt (cont FB | website ) si clubul de karate CEAHLAUL Piatra Neamt (cont KT), au primit felicitari atat din partea FRKT cat si a tuturor participantilor la acest campionat datorita conditiilor excelente de organizare si a minunatului oras istoric  Piatra Neamt, oras in care karate-ul traditional se simte la fiecare pas. 

Competitia "Campionatul National de Karate Traditional pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Moldova 2016" a gazduit un seminar de pregatire si prefectionare sub indrumarea lui Sensei Vladimir Iorga - 9 DAN, presedinte al Federatiei Europene de Karate Traditional (European Traditional Karate Federation).

FRKT - Federatia Romana de Karate Traditional a transmis urmatorul mesaj: 

"Dorim să îî mulțumim lui Sensei Vladimir Jorga - 9DAN pe această cale pentru că ne ajută să pastrăm tradiția, ajustând acolo unde este necesar, încurajând acolo unde este nevoie sau reconstruind acolo unde este cazul. 
Una dintre rarele ocazii în care putem să ne măsurăm exact nivelul printr-o balanță obiectivă și imparțială.
De asemenea, felicitări organizatorului acestei competiții, Sensei Pintilie Paul, pentru condițiile excelente de care ne-am bucurat la Piatra Neamț, un oraș încântător, unde, beneficiind de sprjiinul Primariei în dezvoltarea și menținerea unor cluburi de performanță, karate-ul tradițional a devenit un reper greu de ignorat.
Nu în ultimul rând, felicitari tuturor participanților la această competiție pentru spiritul și dăruirea de care au dat dovadă. 
Tradiția continuă!
Ossu!"

(mesaj preluat de pe pagina oficiala de FB a FRKT)

Practicantii care s-au calificat la zona Moldova vor participa la Finala Campionatului National de Karate Traditiona pentru cadeti, juniori, tineret si seniori de la Orade

OSS!

(poze) campionat national de karate traditional - zona moldova 2016

Piatra-Neamt, judetul Neamt, 25 - 27 martie 2016
Seminar karate cu Sensei Vladimir Jorga 9DAN - vicepresedinte ETKF.

(foto-credit: FRKT - cont Facebook)

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.