Campionatul National de Karate Traditional Fudokan pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Ardeal (2019)

organizator: ACS RONIN Deva
8 - 10 martie 2019
Deva, jud. Hunedoara

Campionatul National de Karate Traditional Fudokan pentru Copii, Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - zona Ardeal - editia a XXVIII-a, organizat de clubul de karate ACS RONIN Deva, si Federatia Romana de Karate Traditional are loc in perioada 8 - 10 martie 2019 in Deva, jud. Hunedoara.

Competitia de karate se va desfasura in Sala Sporturilor din Deva si va avea urmatorul program:

Multumiri deosebite sponsorilor care ne sustin in organizarea acestei editii a Campionatului National de Karate Traditional pentru copii, cadeti, juniori, tineret si seniori - zona Ardeal.

Garibaldi ACTIV
Star EXCHANGE
Activ EXCHANGE
Garibaldi GOLD & SILVER


Aceasta competitie de karate stabileste calificarile (primii 8 clasati la probele individuale si primele 4 echipe pentru cadeti, juniori, tineret si seniori; primii 8 clasati la probele individuale si primele 8 echipe pentru copii) pentru zona Ardeal in vederea participarii la Finala Campionatului National de Karate Traditional Fudokan pentru Copii - editia a XXVIII-a (fudokan) si la Finala Campionatului National de Karate Traditional Fudokan pentru Cadeti, Juniori, Tineret si Seniori - editia a XXVIII-a (fudokan).

Mult succes participantilor, organizatorilor si sustinatorilor!
Traditia continua!
Oss!

Campionatul National de Karate Traditional Fudokan 2019 zona Ardeal

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.