Campionat European de Karate Fudokan 2014

21th European Fudokan Karate
Galati (Romania), 29 mai - 1 iunie 2014

Al 21-lea Campionat European de Karate Fudokan a avut loc in Galati - Romania, in perioada 29 mai - 1 iunie 2014.

Campionatul European de Karate Fudokan organizat in Romania a beneficiat de prezenta a peste 1000 de sportivi si antrenori de pe tot continentul european. 

Ca tara gazda, Romania a fost obligata, ca prin lotul national de Karate Traditional, sa aiba rezultate peste asteptari si nu a ezitat sa-si duca cu succes la indeplinire obligatia avuta prin comportamentul exemplar si medaliile obtine de catre lotul national de karate traditional al Romaniei.

FRKT - Federatia Romana de Karate Traditional a decalar intr-o postare pe contul oficial de Facebook:

Sensei Vladimir Iorga s-a declarat mai mult decat satisfacut de stadiul pregatirilor, declarandu-se un admirator atat al sportivilor romani cat si al modului strict de organizare impus de Federatia Romana de Karate Traditional. In continuare, Sensei Vladimir Iorga a declarat ca va face lobby-ul necesar in cadrul Federatiei Mondiale de Karate Fudokan ca în urmatorii ani în zona Braila-Galati sa se organizeze Congresul Mondial al karate-ului, dar si un Campionat Mondial în România. Tara noastra are sportivi foarte bine pregatiti, printre cei mai buni din lume, a continuat Sensei Iorga, recunoscand ca in top 3-ul sportivilor preferati din cei 55 de ani de activitate se afla si un sportiv roman, Cornel Musat.

Multumim tuturor participantilor europeni, dar in mod special Lotului national de karate traditional al Romaniei pentru rezultatele aduse si cluburilor din Galati pentru buna organizare si implicare. 

OSS!

(poze) campionat european de karate fudokan 2014, galati - romania

Al 21-lea Campionat European de Karate Fudokan a avut loc in Galati - Romania, in perioada 29 mai - 1 iunie 2014. Ca tara gazda Romania a fost obligata ca prin lotul national de Karate Traditional sa aiba rezultate peste asteptari. 

(foto-credit: WFF)

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF sau WFF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.