Ajutor

Care este scopul contului de instructor si a profilului de club?
Scopul principal este de a contribui la popularizarea clubului tau de Karate Traditional  prin informarea cat mai corecta si completa a celor interesați.

Proiectul este realizat de Federația Română de Karate Tradițional și se adresează tuturor cluburilor de karate tradițional afiliate.

Cum apare profilul de club pe harta României in cadrul FRKT?
Clubul trebuie sa fie acreditat FRKT pentru ca informatiile detaliate ale profilului tau de club sa fie afisate in cadrul website-ului frkt.ro - Karate Traditional Romania.
Fiecare club afiliat FRKT primeste un cont de club prin intermediul caruia se pot vizualiza si modifica informatiile publice ale clubuluiȘ detalii generale, sali, instructori, sponsori. 

Clubul meu nu apare in lista cand incerc sa-mi creez cont, ce se intampla?
Te rugam sa verifici de doua ori, dupa care te rugam sa-ti amintesti daca nu cumva ti-ai deschis deja cont. (nu se pot deschide mai multe conturi pentru un singur club). 

Daca nici una din variantele de mai sus nu se confirma te rugam sa ne anunti prin intermediul paginii de contact sau trimitandu-ne un email la contact@frkt.ro pentru a remedia de urgenta. 

Cum imi modific datele clubului meu? (sali, orar, instructori, sponsori) 
Trebuie sa ai un cont de instructor si sa te autentifici in contul tau pentru a avea acces la modificare informatiilor legate de club. 

Odata autentificat vei avea acces la panoul de administrare a propriilor informatii legate de club, de unde vei putea modifica: informatiile generale ale clubului tau, salile si orarul de antrenament, instructorii si sponsorii. 

Te rugam sa furnizezi informatii corecte si complete pentru ca pagina ta de club sa poata fi de incredere. Salile de antrenament si clubul apar pe harta dupa ce completati adresa completa a acestora.

Am intampinat erori, cum procedez?
In aceasta prima etapa a proiectului este foarte posibil sa mai intampini erori sau disfunctionalitati, de aceea te rugam sa nu eziti a ni le raporta pentru a le putea corecta cat mai curand. Poti face asta prin intermediul paginii de contact sau trimitandu-ne un email la contact@frkt.ro

Ce sectiuni urmeaza a fi dezvoltate? 
Dupa ce rafinam aceasta etapa in care ne aflam urmeaza sa mai dezvoltam contul de instructor cu urmatoarele facilitati:
- multimedia - video embed (youtube)
- multimedia - galerii foto
- rezultate competitii
- practicanti 

Ai grija sa completezi informatiile corecte pentru a te putea tine la curent cu evolutia proiectului.

Echipa frkt.ro

Gichin Funakoshi

Hidetaka Nishiyama

Vladimir Jorga

Ilija Jorga

Dan Stuparu

Sponsorizează

Alege clubul cu care dorești să intri în contact sau discută direct cu Federația Română de Karate Tradițional.

Înscriere club

Înscrie-ți clubul pe Harta Karate-ului Tradițional din România. Clubul trebuie să fie acreditat și afiliat FRKT/ETFK/ITKF.

Postează info

Trimite-ne un eveniment, antrenament sau articol despre Karate Tradițional și noi îl vom publica.

Contact

Dacă ai nevoie de ajutor nu ezita să ne contactezi.